fbpx Sykepleiere/kreftsykepleiere | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Sykepleiere/kreftsykepleiere

Vi søker dyktige og engasjerte sykepleiere/kreftsykepleiere til 4 faste stillinger og 2 vikariater med mulighet for fast ansettelse ved vår sengepost.

Nevrokirurgi, ØNH og øye er sammenslått til en sengepost, NKØØ. Sengeposten har 27 senger, inkludert 4 nevrokirurgiske overvåkingssenger. Det er en avdeling med svært godt arbeidsmiljø der du vil tilegne deg bred kirurgisk erfaring og kompetanse.

Arbeidsoppgaver
 • ØNH: ØNH behandler pasienter med sykdom eller skade i ØNH-området. Arbeidet består av pre- og postoperativ sykepleie. Vi behandler i tillegg pasienter med kreft i ØNH-området i form av kirurgi, strålebehandling og cellegift
 • Øye: Netthinneløsning, grønn og grå stær, øyeskader, tåreveisstenose, infeksjonsbehandling
 • Nevrokirurgi: Prolaps i rygg/nakke, hjernesvulster, hodeskader, rygg- og nakkeskader, hjerneblødninger. Avdelingen har egen overvåkingsstue med 4 sengeplasser for nevropasienter
Kvalifikasjoner
 • Søkere med erfaring fra fagfeltene vil bli foretrukket, men det er ikke et krav
 • Søkere må beherske norsk, svensk eller dansk

Vaksinestatus for covid-19 vil etterspørres dersom det er nødvendig for å utføre de arbeidsoppgaver som knytter seg til stillingen. Arbeidssøker har ikke plikt til å oppgi sin vaksinasjonsstatus, men uten denne informasjon kan arbeidssøker være diskvalifisert til stillingen.

Personlige egenskaper
 • Vi ønsker sykepleiere som er engasjerte, fleksible og som har gode samarbeidsevner
 • Personlig egnethet vektlegges
Vi tilbyr
 • Spennende fagfelt
 • Tilegnelse av bred kompetanse
 • Trivelig og engasjert arbeidsmiljø
 • Alle stillinger er 100% eller lavere i 3-delt turnus eller nattstilling med arbeid hver tredje helg
 • Faggrupper
 • Ukentlig internundervisning

Arbeidssted
Hansine Hansens veg 67, 9019 Tromsø, Norge
 Åpne veibeskrivelse

Kontaktinformasjon
Kari Johanne Larsen
Seksjonsleder
40607305

Espen Tverelv
Seksjonssykepleier
95993379

Universitetssykehuset Nord-Norge HF (UNN) tilbyr befolkningen i den nordligste landsdelen medisinsk diagnostikk og behandling ved våre sykehus i Tromsø, Narvik, Harstad og Longyearbyen. Vi er universitets- og regionsykehuset for hele Nord-Norge, og vår visjon «Med pasienten – for pasienten» gjenspeiler at vi i UNN skal spille på lag med pasientene.

De rundt 6.500 medarbeiderne i UNN jobber etter verdiene kvalitet, trygghet, respekt og lagspill. Sistnevnte fremhever viktigheten av godt samspill internt, og ha et nært og godt samarbeid med kommunehelsetjeneste, UiT Norges arktiske universitet, Helse Nord RHF og andre helseforetak i regionen. Les mer om oss på unn.no.

UNN har et særskilt ansvar for tilrettelegging av helsetilbud til den samiske befolkningen. Det vil bli lagt positiv vekt på om søker har kompetanse på samisk språk og/eller kultur.

UNN ønsker å være en arbeidsgiver som gjenspeiler mangfoldet i samfunnet og som utnytter potensialet i den samlede kompetansen i befolkningen. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. UNN jobber for å realisere regjeringen sin inkluderingsdugnad om at 5% av faste nytilsettinger skal være personer med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en.