fbpx Anestesisykepleier fast 100% stilling | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Anestesisykepleier fast 100% stilling

Anestesisykepleier fast 100% stilling Intervensjonssenteret Rikshospitalet, Oslo universitetssykehus HF 

Har du lyst til å arbeide på en spennende og fremtidsrettet operasjonsavdeling og være med på å utvikle morgendagens medisin?
Intervensjonssenteret er en tverrfaglig organisert avdeling i Akuttklinikken på OUS-Rikshospitalet som driver pasientbehandling, forskning, utvikling og opplæring. Vår visjon er å utvikle morgendagens medisin.

Senteret utvikler kirurgiske-, endoskopiske-, røntgen-, ultralyd- og MR-veiledede behandlingsprosedyrer i et høyteknologisk miljø. På senteret arbeider ulike medisinske spesialister, forskere, ingeniører, spesialsykepleiere og radiografer sammen. Intervensjonssenteret utvider og vil ha seks avanserte hybride operasjonsstuer med integrert billeddannende utstyr som angio, MR og CT. Mer informasjon om senteret på vår hjemmeside www.ivs.no

Alle kirurgiske disipliner har prosjekter på senteret. I dag domineres aktiviteten i hovedsak av thorax-, gastro-, og nevrokirurgi samt en rekke ulike intervensjonsprosedyrer på hjerteklaffer og kar. Det gjøres klinisk og eksperimentell forskning. Det er 7 anestesisykepleiestillinger og 3 anestesilegestillinger tilknyttet senteret.

Som anestesisykepleier vil du jobbe klinisk med mange ulike pasientgrupper, alt fra store operasjoner til enklere prosedyrer. Vi har et godt samarbeid med avdeling for anestesiologi og de fleste kliniske avdelinger. Vi søker nå ny medarbeider med faglige ambisjoner og som ønsker å bidra til vårt gode miljø med høy trivsel.  Stillingen er per dags dato dagstilling med fri helger, jul, påske og felles sommerferie.

Søknader må sendes elektronisk via Webcruiter.

Arbeidsoppgaver

 • Delta som anestesisykepleier i pasientbehandling, forskning og utvikling på Intervensjonssenterets operasjonsavdeling.
 • Samarbeide med annet helsefaglig og teknologisk personell både internt og eksternt.
 • Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Kvalifikasjoner

 • Autorisasjon som offentlig godkjent sykepleier og anestesisykepleier.
 • Vi ønsker helst anestesisykepleier med allsidig erfaring, men oppfordrer også nyutdannede til å søke.
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Personlige egenskaper

 • Du er engasjert i faget, og er strukturert og løsningsorientert.
 • Du har evne til å takle stressituasjoner og omprioritere oppgaver når det er nødvendig.
 • Du trives med å jobbe i tverrfaglige team og synes det kan være spennende å jobbe i et høyteknologisk miljø.
 • Du er selvstendig og har gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr

 • Fast 100% stilling som anestesisykepleie 


Kontaktinformasjon
Per Steinar Halvorsen
Seksjonsleder
46431499
sthalvor@ous-hf.no
LinkedIn Profile
 

Arbeidssted
Sognsvannsveien 20
0372 Oslo
Norge
 

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling
Oslo universitetssykehus med våre 22 000 ansatte skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin.

Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.