fbpx Ekspressiv terapeut søkes | Sykepleien Hopp til hovedinnhold

Ekspressiv terapeut søkes

Gruppeseksjon med lange tradisjoner blant annet med integrativ behandling der ekspressiv gruppebehandling  har vært et viktig element, søker ekspressiv behandler/terapeut for å kunne videreføre tilbudet vårt. Vi er en tverrfaglig seksjon der en overlege, to til fire psykologspesialister, tre psykologer, tre psykiatriske sykepleiere og en ergoterapeut med utdanning- og lang ekspressiv erfaring inngår.  
 

Arbeidsoppgaver

Drive ekspressive grupper alene og/eller sammen med ko-terapeut. Samarbeid med andre,  både innenfor og utenfor seksjonen, som for eksempel Nav, fastlege og førstelinje. Selv om vi søker etter deg som har interesse for- og erfaring med ekspressiv terapi, bør du også ha erfaring med utredning og behandling av pasienter. 
 

Kvalifikasjoner

  • Utdanning og/eller erfaring innenfor ekspressiv terapi, integrativ terapi, uttrykksterapi eller bildeterapi.
  • Kjennskap og interesse for personlighets- og traumefeltet.  
  • Klinisk erfaring og godkjenning som helsearbeider.  
     

Personlige egenskaper

Vi tror du er fleksibel og leken. Du må være interessert i å jobbe i et tverrfaglig team og med mennesker med personlighetsmessige utfordringer. Du må tåle å stå i vanskelige prosesser og kunne forholde deg til pasienter med komplekse traumer og personlighetsforstyrrelse. 
 

Vi tilbyr

Vi kan tilby tverrfaglig veiledning, prosessveiledning med ekstern veileder, behandlingsmøter, videreutdanning og kurs etter avtale. Ahus er en stor bedrift med mange tilbud, som hytteutleie, bedriftsbarnehage osv. Vi har ikke kantine hos oss, men vi har felles lunsj. Vikariatet er i utgangspunktet en 100 % stilling i et år og det er mulighet for forlengelse. Vi er også åpne for å diskutere en lavere stillingsprosent. 


Kontaktinformasjon
Beate Braanen
kons.seksjonsleder/psykologspesialist
23141900
beate.braanen@ahus.no
 

Loes Cats
spesialergoterapeut
23141900
loescats@gmail.com
 

Akershus universitetssykehus (Ahus) er et lokal- og områdesykehus for ca. 575 000 innbyggere. Hovedoppgavene er pasientbehandling, forskning, undervisning og pasientopplæring. Vi har pasienttilbud innen somatikk, psykisk helsevern og rusbehandling.

«Menneskelig nær – faglig sterk» er vår visjon

Divisjon psykisk helsevern har ca. 1850 årsverk og består av sykehusavdelingene Akuttpsykiatri, Spesialpsykiatri og Alderspsykiatri, samt lokalbaserte tjenester ved fem distriktspsykiatriske sentre (DPS), Avdeling barn og unges psykiske helsevern (BUP) og Avdeling rus og avhengighet (ARA). Behandlingsstedene til de lokalbaserte tjenestene innen DPS, BUP og ARA er på Øvre Romerike, Nedre Romerike, Groruddalen, Follo og Kongsvinger. I tillegg har divisjonen en avdeling for voksenhabilitering og en forskningsavdeling.

Annonse
Annonse