Endelig fredag, endelig quiz!

MUNNDIARÉ: Er overdreven bruk av snakketøyet den vanligste årsaken til munntørrhet?

Som vanlig på fredager byr vi på noen uhøytidelige spørsmål her på Sykepleien. Se hvor mange du klarer!

 

Vil du ha mer quiz?

Prøv deg på disse:

Bildet viser en mann sittende på en do, i tegneseriestil.

Bildet er i tegneserie stil og viser et skjørt som blåser opp

Illustrasjonen viser tvillingbabyer i tegneseriestil.Bildet viser et øye i tegneseriestilBildet viser en kvinne i tegneseriestil.Bildet viser en hodeskalle, i tegneserie-stilBildet viser en hipster med bart og skjegg i tegneseriestilBildet viser en kvinne og en mann som omfavner hverandreBildet viser en sykepleier i tegneserie-stil.Bildet viser en tegning av fire hender med hver sin gaffel og en haug med piller.